Kurser ht 2018

Måste man boka en plats?
Ja. Men vi erbjuder gratis prova på under öppet hus veckan. Grupperna kan bli fulltecknade och i möjligaste mån erbjuder vi en alternativ dag/tid. (Gäller ej Danslekis nybörjare där anmälan krävs i förväg)

Varför ingår Danslekis nybörjare inte i ert erbjudande om att prova gratis?
Här erbjuder vi Ditt barn plats i en grupp där vi har maximerat antalet deltagare. Ni har två provlektioner innan Ni binder Er för en hel danstermin. Vi har inte möjlighet att ha öppet hus med på prova på lektion för dessa barn. Risken är att det kan komma 60 barn samtidigt. Vi måste i förväg kontrollera antalet i varje grupp.

Hur skriver man in sig i en dansgrupp? 
Inskrivning sker i samband med prova på lektionen eller via vår anmälningsknapp på startsidan.

Kan ni garantera alla plats?
Om det blir fullt i någon grupp erbjuder vi eleverna en alternativ tid. De elever som gått terminen innan har garanterat sin plats kvar i gruppen under inskrivningsveckan. (Gäller ej Danslekis nybörjare där anmälan krävs)

Hur betalar man danskursen?
Betalning sker senast i samband med andra kursveckan. Betalning sker kontant i kassan på dansskolan eller via Bank- eller postgiro. Du kan också betala via AutoGiro. 

Behöver man ha en partner på sällskapsdanskurserna?
Nej du kan komma själv. Det är många som kommer själva från båda könen så det löser sig naturligt.

Vad skall man ha på sig?
Bekväma kläder är A & O. Vi har inga krav att det skall vara speciella dansdräkter i olika årsgrupper för barn, barnen hittar snart själva vad de vill ha till sina "danskläder". Kom ihåg att det kan bli varmt, så tjocka tröjor är inte så bra.

Vilka skor skall jag använda?
Vi rekommenderar sportsko till disco, funk, hiphop och breakdance kurser. Till salsa och latin behöver man en innesko där klacken är stadig och skinnet mjukt. Till bugg och mogen dans tar man sina "finskor" till att börja med. Senare finns det speciella bugg skor att införskaffa för dem som vill. 
Dansskor kan även köpas hos oss, till dom bästa priserna!

Var ligger dansskolans lokaler? 
Dansskolan ligger på Stubbengatan 2 Örebro

Vilka busslinjer passerar dansskolan?
Busslinje 7 mot Björkhaga från centrum
Från dansskolan linje 7 mot slottet

Ring oss på 072-366 85 85 om ni har frågor!

Go to top