Stubbengatan 2 Örebro
(+46) 0723668585
knut@dansstudio.com

Om oss

Om oss

1997 slog Knut och Maud upp portarna till Knut Säborg Dansstudio, en dansskola förankrad i SDO (Sveriges Dansorganisation), landets största sammanslutning av professionella dansskolor. Genom åren har dansskolan växt och utvecklats till att ha elever och lärare med både bredd och spets.

Vår vision som dansskola är att alla kan lära sig att dansa oavsett bakgrund, ålder eller fysiska förutsättningar. Dans ger så många möjligheter till att lära känna andra människor och att dansa ger en känsla av välbefinnande eftersom motion minskar stress.

Flertalet tävlingsdansare i olika discipliner har genom åren fostrats på dansskolan, vilket resulterat i både Svenska mästare och Världsmästare. Något vi är mycket stolta över. Knut Säborg Dansstudio är även en flitig arrangör av både nationella och internationella danstävlingar.

Här på hemsidan finns information om vårt utbud av danskurser och lärare samt anmälan och priser. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss på knut@dansstudio.com, maud@dansstudio.com eller 0723-66 85 85 

Våra danslärare

Samtliga danslärare hos oss på Knut Säborg Dansstudio är utbildade inom Sveriges Dansorganisation. 
Klicka på bilderna för att läsa mer om våra danslärare
Knut Säborg
Knut Säborg
Maud Säborg
Maud Säborg
IMG_2788
Simon Säborg
Jennie Hedman¨
Jennie Hedman
Sandra Fridlund
Sandra Fridlund
Emmelie
Emmelie Normdark Lungberg
Ingela
Ingella Wall
Patrick
Patrick Nyström
Tilda
Tilda Axelsson
alice
Alice Widmark
kimberly
Kimberly Fält
Cornelia
Cornelia Andersson